Fjordudsigten er klar til indflytning 

Naturbydelen Ringkøbing K

Fjordudsigten ligger lige midt i det hele – tæt ved Ringkøbing Fjord og midt i Naturbydelen Ringkøbing K, der er et helt nyt boligområde i Ringkøbing, hvor naturen er udviklet før boligområdet.

Masser af natur!

Naturbydelen Ringkøbing sikrer dig masser af naturoplevelser helt ud over det sædvanlige. Her er et udpluk:

 • Naturhaverne med masser af bær
  Forkæl dine smagsløg i de spændende hindbær- og blåbærhaver med et stort udvalg af hindbærsorter, stikkelsbærvarianter og forskellige blåbærsorter.
 • Naturskønne stier
  Tag på en rejse gennem de naturskønne stier i Naturbydelen. Udforsk 7,5 hektar af varierede landskaber, hvor hvert skridt er en oplevelse i sig selv. Opdag skjulte skatte langs stierne og mærk forbindelsen med naturen.
 • Vandløb og søer:
  Drøm dig væk ved vandløb og skovsøer, hvor naturens symfoni møder vandets ro. Nyd den beroligende lyd af rislende vand og forvent et netværk af stier, når skoven vokser sig stærk.
 • Trækfærge og kanosejlads:
  Opdag en 4 hektar stor sø med trækfærge, flydebro og en indbydende siddetrappe, der giver dig en betagende udsigt og en oase af ro. Tag en tur med kano, stand-up paddleboard eller kajak, og udforsk skønheden på vandet.
 • Fiskeri i søer og vandløb:
  Kast snøren ud ved søen eller Tranmose Bæk, hvor gedder, skrubber, trepiggede hundestejler og ørreder venter. Disse vandløb og søer tjener også som naturens afløb, forebygger oversvømmelser ved at lede regnvand sikkert væk.
 • Unikt fugleliv:
  Oplev det unikke fugleliv, der har blomstret siden Naturbydelen blev etableret i 2015. Antallet af observerede fuglearter er steget markant, og DOF Vestjylland har dokumenteret hele 151 forskellige fugle, herunder 9 nye arter i 2022.
 • Tag en tur i skoven:
  Du finder også en ny skov på hele 7,5 hektar i Naturbydelen. Her er en blanding af stedsegrønne og løvtræer. Skoven er skabt med stor fokus på naturoplevelser og variation. På sigt etableres skovstier, der indbyder til at gå på opdagelse og nyde skovens stille ro. Naturbydelen Ringkøbing K inviterer dig til at udforske og fordybe dig i naturens mange nuancer. Tag på eventyr langs de naturskønne stier, hvor hvert skridt åbner op for en verden af opdagelser og naturskønne udsigter. Velkommen til et sted, hvor stierne er din guide til en fordybelse i naturens skønhed.

Bebyggelse

Lejlighederne i Fjordudsigten er opført med speciel fokus på miljø og energi.

Boligerne lever op til passivhusstandarden. Dette sikrer et særdeles lavt varmebehov; og dermed en god økonomi for den enkelte lejer.

Bygningerne er udvendigt beklædt med skiffer og partier med træ i thermowood. Dette sikrer, at boligerne også i fremtiden kommer til at se godt ud og med minimalt behov for vedligehold. Byggeriets udformning og placering sikrer så meget dagslys som muligt ind i rummene, så behovet for at tænde for lys og varme i boligerne minimeres. Bebyggelsens tage er udstyret med solceller, der kan dække en del af energiforbruget. Overskydende el fra solcellerne oplagres i batterier, så endnu mere af den egenproducerede strøm kommer boligerne til gode. Der er fælles affaldsløsning med nedgravede containere.

Ringkøbing – den gamle købstad med charme

Ringkøbing Købstad bærer stolt på sin historiske arv, og dens charme ligger i det brogede billede af fortiden, der møder nutidens pulserende liv. Byen, grundlagt i det 15. århundrede, har bevaret sin gamle bykerne med brostensbelagte gader og karakteristiske huse, hvilket giver et indblik i fortidens charme. Gennem århundreder har Ringkøbing været et handelscentrum og et knudepunkt for kultur og samfund. I dag byder den historiske købstad besøgende velkommen med lokale butikker, hyggelige caféer og en atmosfære af autenticitet, der vækker fortiden til live; og byens torv er helt unikt!

Er du til vandsport som windsurfing, kitesurfing, kano eller kajaksejlads eller måske stand-up paddleboarding, så er Ringkøbing Fjord det perfekte sted! Her er naturligvis også badebroer og mulighed for fiskeri; og et rigt fugleliv. Ringkøbing er en by med et rigt kulturliv i forhold til byens størrelse på 10.000 indbyggere. Spillestedet Generator og eksempelvis de mange koncerter på byens attraktive torv betyder, at der er op til 100 livekoncerter årligt i byen. Byen har sit eget teater – Teatret Om.

Idrætsfaciliteterne er også helt i top. Rofi Centret har helt up-to-date faciliteter, og der er også her, byens håndbold dameligahold har hjemme. Ringkøbing er også kommunens fodboldcentrum. Og byen har også svømmehal med udsigt over Ringkøbing Fjord. Tenniscenter, paddlebaner og atletikstadion.

 

Tæt på natur og by

Lokation Afstande På cykel I bil
Legepladsen 40m - -
Fjorden 150m - -
Surfklubben 1,1 km  5 min 3 min
Folkeskolen 2,3 km  8 min 4 min
Børnehave 2 km  7 min 4 min
Vuggestue 2,1 km  7 min 4 min
Gymnasier 4,2 km  7 min 13 min
Indkøb 1,7 km  6 min 3 min
Centrum 3,9 km 11 min 7 min
Vesterhavshallen  3,0 km  10 min 5 min
Svømmehal 3,1 km 10 min 5 min
Tennis/Paddelbaner 3,1 km 10 min 5 min
Havnen 4 km 12 min 7 min
Vesterhavet 14 km 44 min 19 min
Golfbane 13,8 km 43 min 18 min